Aca Lukas! Svirka koja LEČI DUŠU! Uživajte u nastupu folkera na Toxic TV!

   U ponedeljak u 20 časova

Aca Lukas! Svirka koja LEČI DUŠU! Uživajte u nastupu folkera na Toxic TV! Aca Lukas! Svirka koja LEČI DUŠU! Uživajte u nastupu folkera na Toxic TV!
Celebrity
Aca Lukas! Svirka koja LEČI DUŠU! Uživajte u nastupu folkera na Toxic TV!

   U ponedeljak u 20 časova

Aca Lukas planira humani umetnički podvig. Za ponedeljak u 20 časova je zakazao svirku na svojoj terasi za komšije i ceo svet

Aca Lukas moli: „Ostanite u vašim
domovima i uživajte u mom koncertu!“

Aca Lukas uradiće ono što još niko nije. Za svoje komšije, ali i za svu svoju publiku, održaće koncert na svojoj terasi. Pevaće da pobedimo virus, bar na nekoliko sati, da zaboravimo na muke i nedaće koje su nas snašle i da uživamo i osetimo njegovu emociju i ljubav.

View this post on Instagram

HVALA KOMŠIJE! Danas, po podne sedim sam, malo sam popio, i odem posle dužeg vremena za klavir. Jedna pesma, druga pesma… Itd, itd…… Kad!!!! NISAM ZATVORIO VRATA OD TERASE! Auuuu čudi me da već neko nije zvao policiju!!?? Ustanem da zatvorim vrata, KAD čujem, ajde Aco hoćemo još. ZA OVO NE TREBA DVA PUTA DA MI SE KAŽE! SLEDEĆA dva tri sata sam uživao, svirao za SVOJU DUŠU, ali da znate, nema ništa bolje nego kada muziciraš za svoju dušu, a znaš da te neko sluša! HVALA VAM KOMŠIJE ŠTO STE MI OMOGUĆILI DA DANAS POSLE DUŽEG VREMENA POTVRDIM SEBI DA NISAM POGREŠIO ŠTO SAM OVAKAV ŽIVOTNI PUT IZABRAO!!! Nadam se da je i vama bilo dobro! Ako se slažete, u stvari šta ima da se slažete ?, ja ću u ponedeljak ponovo negde posle 6 po podne! OVOGA PUTA NA ISTOJ TERASI, ALI SA CELIM BENDOM I KOMPLETNIM OZVUČENJEM, DA OPET PEVAM I SVIRAM ZA SVOJU DUŠU! Neki to rade na internetu, klikovi rokaju, jebiga mora neka kinta da se uzme!!!! ? JA U PONEDELJAK PEVAM ZA SVE NAS KOJI SE BORIMO DA PREŽIVIMO OVU UŽASNU EPIDEMIJU, PEVAM POSEBNO ZA ONE KOJI SE DO ZADNJEG ATOMA BORE DA NAS SAČUVAJU, IZLEĆE, OLAKŠAJU OVU POŠAST, i njih ćemo pozdraviti u ponedeljak u 20h kao i svako veče! PEVAĆEMO I ZA SEĆANJE NA SVE PREMINULE U NAŠOJ ZEMLJI I ZA SVE PREMINULE ŠIROM SVETA! PEVAĆEMO DA POKAŽEMO SEBI I SVIMA DA VERUJEMO U BUDUĆNOST ! VIDIMO SE U PONEDELJAK OKO 18h! VAŠ LUKAS (prenosi će biti, objavićemo gde, svakako je sigurno da će biti DŽABE)

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Toxic TV će prenositi uživo njegov nastup, a publika će moći da ga prati preko lajv strima na internetu. Zato se udobno smestite i uživajte uz Acu Lukasa u 20h.
Folker je otkrio zašto se odlučio na ovaj humani čin i obratio svojoj publici ovim rečima:

PROČITAJTE JOŠ: Zdravko Čolić u suzama! Ne sme da priđe ćerkama, izolovan od svih!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović na meti progonitelja! Fan joj došao na vrata usred policijskog časa!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić opet živi kao podstanar! Vredna nekretnina joj iskliznula iz ruku!

– Drage moje komšije, kada je reč o mom nastupu u ponedeljak, svako će biti u svom stanu i ukoliko želi može da otvori prozore i neka sluša. Nećemo da se okupljamo jedni kod drugih. Ne daj bože, nećemo se ni gledati sa ulice. Oni koji ne mogu da me vide, čuće. Ili će me gledati na Toxic Tv-u ili preko lajv strima na internetu. Ova svirka je ujedno i mali vid mog doprinosa da ostanemo u svojim domovima. I naravno nećemo šetati. Kada bih znao da će ovo doprineti tome da ljudi ostanu kod koće i da će još ovo malo vremena da se pridržavaju onoga što traže naši, ali i svetski stručnjaci, ja bih svirao do kraja epidemije. Eto, da budem precizniji. Dok ja sa svoje terase sviram i pevam, nijedan čovek i nijedno ljudsko biće koje to gleda i sluša neće prekršiti nijedno pravilo koje važi sada u ovo doba ove opasne epidemije. Bićete kod kuće sa svojim najmilijima, a moje komšije će moći da me gledaju sa terase, a ostali na Toxic TV-u i putem interneta. Vi koji ćete biti sa mnom u ponedeljak u 20 časova odužiću vam se pesmama, neviđenom energijom i voljom, emocijom, ljubavlju i željom da što pre nastavimo tamo gde smo stali od kada nas je spopao ovaj virus! Učinite to da ga zajedno ubijemo, bar za vreme dok traje svirka (namerno neću da kažem koncert).

VOLI VAS I MOLI, VAŠ ACA LUKAS!