Aca Lukas kupuje nov penthaus - Muzički studio i klavir u centru luksuzne nekretnine?!

   Rešio da se ponovi!

Aca Lukas kupuje nov penthaus - Muzički studio i klavir u centru luksuzne nekretnine?! Aca Lukas kupuje nov penthaus - Muzički studio i klavir u centru luksuzne nekretnine?!
Celebrity
Aca Lukas kupuje nov penthaus - Muzički studio i klavir u centru luksuzne nekretnine?!

   Rešio da se ponovi!

Aca Lukas vreme u toku vanrednog stanja provodi u svom domu i strpljivo čeka da prođu mere zabrane kako bi mogao da nastupa. On poslednja dva meseca ne nastupa, jer je zabranje okupljanje većeg broja ljudi, ali ne brine za svoju egzistenciju, već razmišlja u šta bi mogao da investira zarađeni novac. Naime, on želi sebi da obezbedi penthaus.

Aca Lukas rešio da pazari novu nekretninu!

Aca Lukas je navikao da živi visoko, tj. u potrkovlju zgrade, a kako „Kurir“ prenosi pevač planira da se preseli u novi, luksuzniji dom, koji se takođe nalazi na poslednjem spratu jedne zgrade. Nakon razvoda, pevaču je palo na pamet da promeni stan, a već ima i nekoliko lokacija koje su mu zanimljive i gde bi mogao da pazari nekretninu. S obzirom na to da u luksuznom stanu na Voždovcu živi skoro deset godina i da mu se taj kraj veoma sviđa, postoji mogućnost i da ostane u komšiluku. Svi smo imali prilike da vidimo deo njegovog stana kada je poklonio koncert svojim sugrađanima, svirajući i pevajući na svojoj terasi. Prenos je bio organizovan na televiziji Toxik, tako da su svi imali prilike da uživaju u njegovom glasu, iz svojih domova.

Nije ovo jedini lep događaj koji Acu vezuje za prostor u kojem stanuje. Spekuliše se Aca Lukas prodati ovu nekretninu ta koju je emotivan vezan, nakon što pazari nov stan. Prema rečima njegovih bliskih prijatelja, pevač već ima ideje za uređenje novog doma, koji će biti u modernom fazonu.

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!

PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje: Šijan hoće da OŽENI rođenu sestru Veljkove žene Bogdane! Božinovska se protivi!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Đoković postala FRIZERKA! Šiša sve po kući!

Jedan od planova je da odvoji poseban deo stana i da mu služi kao muzički studio. Poznato je da se Lukas ne odvaja od klavira, te će on u novom stanu imati posebno mesto. Iako su njegova deca stambeno obezbeđena, pevač je odlučio da svako od njih ima kutak u luksuznoj nekretnini, a naročito ćerka Viktorija i Acina unuka.

Aca Lukas se nije oglašavao povodom ovih glasina, te ostaje da vidimo da li je ovo istina.