Aca Lukas: “Breni ne bih dao ni na terasi da mi peva!”

   Breni ne dam besplatnu reklamu

Aca Lukas: “Breni ne bih dao ni na terasi da mi peva!” Aca Lukas: “Breni ne bih dao ni na terasi da mi peva!”
Celebrity
Aca Lukas: “Breni ne bih dao ni na terasi da mi peva!”

   Breni ne dam besplatnu reklamu

Aca Lukas je oborio sve rekorde gledanosti svojim koncertom za gledaoce kraj malih ekrana, a na pitanje zašto mu je gost bila baš Snežana Đurišić, on kaže:

„NEĆU SIGURNO BRENU DA ZOVEM!“

– Pa neću sigurno Lepu Brenu da zovem, ajde, nećemo baš toliko da se zajebavamo. Snežana Đurišić je moja sestra, moj prijatelj godinama, prošli smo toliko toga zajedno i bila je na sceni jer ja tako hoću. Znači, glupo pitanje! Svaka joj čast i hvala joj na svemu! – kaže Lukas za SVET i nastavlja pitanjem:

PROČITAJTE JOŠ: Luna POGAZILA reč! Anabela sada sama sprovodi ZAJEDNIČKI plan!

PROČITAJTE JOŠ: Edo ima JOŠ JEDNO dete! Dragana Mitar će se ŠOKIRATI!

PROČITAJTE JOŠ: Nina iz Zadruge krije STRAŠNU tajnu! Majka ROBIJAŠICA joj uništila život!

– Je l’ nekome falilo nešto? Nije! Je l’ bilo sve u redu? Jeste! Šta hoćete više? Vidim da je Brena imala koncert ispred skupštine grada. Lepo je da i nju neko negde pozove, ali ja nikada, ali baš nikada, ne bih slušao njen koncert. Imam pametnija posla nego da slušam Brenu. Ko nju još sluša? Ne bih joj dao ni da mi peva na terasi žestok je Lukas za SVET i malo „spušta loptu“ u nastavku:

– Ajde, ne mogu sad toliko da grešim dušu, i ona je neka velika zvezda, ali neću da joj dajem besplatnu reklamu. Dosta se ona izreklamirala preko mojih leđa i ovo sad joj je mnogo! Davnih dana sam završio sa njom i rekao šta sam imao, sada je glupo da se vraćam na stare teme, ali ja je ne bih zvao da mi peva – završio je Aca.