Milica Todorović i Petar Strugar se tajno pomirili?! Sukob nastao jer glumac viđa bivšu ženu?!

   Ponovo srećni u ljubavi?!

Milica Todorović i Petar Strugar se tajno pomirili?! Sukob nastao jer glumac viđa bivšu ženu?! Milica Todorović i Petar Strugar se tajno pomirili?! Sukob nastao jer glumac viđa bivšu ženu?!
Celebrity
Milica Todorović i Petar Strugar se tajno pomirili?! Sukob nastao jer glumac viđa bivšu ženu?!

   Ponovo srećni u ljubavi?!

Pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar ipak su u kontaktu, tajno se dopisuju, ali i dalje se ne viđaju. Iako su se nedavno razišli posle četiri meseca ljubavi, on joj je pre neki dan poslao poruku i tako je sve opet krenulo.

Petar Strugar ne može da izdrži da se ne čuje sa Milicom!

– Petar nije izdržao. Pitao ju je kako je i šta radi toliko dugo bez njega u Kruševcu. Ona je odgovorila. Dopisivali su se celog dana i… Opet su zajedno, bar na telefonu i Skajpu. Čuju se po nekoliko puta dnevno, ali se i dalje nisu videli. Pitanje je kada će se Milica zbog ove epidemije i vanrednog stanja i vratiti u Beograd, gde Petar trenutno boravi sam u svom stanu – kaže izvor blizak paru za SVET i nastavlja:

– Stvarno nam je svima drago jer su oni zaista jedno za drugo. Milici je dugo trebalo da prebrodi krizu koju je imala nakon raskida sa bivšim dečkom Milošem Paunovićem. Imala je i zdravstvene probleme i ceo taj loš period se prekinuo kada se pojavio Petar. Mogu slobodno da kažem da joj je otkako je upoznala Petra sve krenulo nabolje. Uradila je spot za pesmu Ljubav manje, koja broji milionske preglede, a već je izabrala i par pesama koje su u pripremi za leto. Ništa joj nije teško jer je zadovoljna, puna energije, krativnosti i samopouzdanja. To se vidi na njoj. Nikad ovako nije blistala. Njih dvoje se od prvog trenutka odlično razumeju i slažu. Ovo razdvajanje od par nedelja ni sami nisu ozbiljno shvatili. Zato se nisu ni izjašnjavali u medijima, ostim što je Petar demantovao da je uhvatio Milicu da se dopisuje sa bivšim dečkom i ostavio je. To je stvarno van pameti – rekao je izvor i dodao:

PROČITAJTE JOŠ: Mile Kitić ne izlazi iz kuće zbog korone?! Pa pogledajte ovu EKSPLOZIJU luksuza i biće vam jasno zašto!

PROČITAJTE JOŠ: Slavlje u Cecinom domu! Čestitke pljušte sa svih strana – U vili je odjeknula pesma!

PROČITAJTE JOŠ: Gastoz zarobljen u Tajlandu! „Izbacili ga iz hotela jer više nema para!“

– Sporečkali se jesu jer on nije prihvatio da bude sa njom u Kruševcu kod njenih. Hteo je da ostane u Beogradu, posveti se sinu i svojim konjima. To je na kraju sasvim ispravna odluka. On je ozbiljan čovek sa karijerom, poslovnim i privatnim obavezama i ne ide da se pojavi ljudima u kući i ostane tu mesec ili dva. Naravno, ona to drugačije gleda, pa se nadurila i otišla, a on je ostao i tako je krenula priča o raskidu. Jesu se malo ignorisali, ali ništa više. Uostalom, razdvojenost je odličan test za svaku vezu. Ako emocije ne opstanu posle mesec-dva, pa nisu ni bile jake, zar ne? Ništa tu ne treba siliti. Neka Milice sada nek razmisli da li može da mu oprosti – kaže u šali izvor blizak paru i nastavlja:

View this post on Instagram

? Sminkanje u izolaciji ? #milicatodorovic #ljubavmanje

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

– Čuo sam priče kako Milici smeta što je Petar u ovoj situaciji u stalnom kontaktu sa bivšom ženom, glumicom Ivanom Nikolić. On je zaista sa njom u odličnim odnosima, stalno se dogovaraju oko sina, poštuju se, prijatelji su, ali nema govora da Milici to smeta. Ona je operisana od ljubomore, to je poslednje čime bi maltretirala svog muškarca. I Ivana sve najbolje misli o njoj, dete je voli, sa te strane zaista nema problema. Ova pauza im je sigurno dobro došla. Petar se našao pod velikim medijskim pritiskom. Svi su samo o braku i bebi pričali i pisali, kao da im odbrojavaju dane… Ovako se sve malo sleglo. Njih dvoje su imali vremena da predahnu, o svemu razmisle, shvate koliko im je dobro kad su zajedno… A videće se valjda uskoro. Milica se neće vraćati u Beograd dok traje vanredno stanje, a dogovor je da do tada testiraju svoju ljubav i vezu, ali svi smo ubeđeni da su oni jedno za drugo i da će ostati zajedno – završava izvor za SVET