Haos u porodici Živojinović! Lepa Brena u svađi sa prijom zbog unuka!

   Sukob mišljenja na svakom koraku!

Haos u porodici Živojinović! Lepa Brena u svađi sa prijom zbog unuka! Haos u porodici Živojinović! Lepa Brena u svađi sa prijom zbog unuka!
Foto: Star
Celebrity
Haos u porodici Živojinović! Lepa Brena u svađi sa prijom zbog unuka!

   Sukob mišljenja na svakom koraku!

Lepa Brena se nedavno vratila sa Maldiva gde je bila na porodičnom odmoru. Iako je sve izgledalo idilično na slikama, ipak je došlo do manje neprijatnosti koju Živojinovići žele da sakriju.

Lepa Brena i prija Borka nisu imale sukoba do sada!

Kako magazin Star saznaje, Brena se posle nekoliko dana odmora zakačila sa Prijovićkinom majkom Borkom, i to zbog unuka Aleksandra. Iako su se prije oduvek lepo slagale i pre toga nisu imale nijedan problem, Borka je kroz šalu pokušala da objasni Breni šta joj smeta.

Baka Prase mesečno zaradi tri miliona dinara?

– Borka je miroljubiva žena, baš kao i Lepa Brena, ali njih dve su ipak totalno različite. Lepa Brena često ume da se šali kako unuk Aleksandar liči na nju, što je i javno rekla nekoliko puta! Sada je to ponovila i na Maldivima.

Izvor otkriva šta je prija Borka tada uradila:

Tada joj je Borka dobacila kroz šalu:

– Kako, prijo, može da liči na tebe kad si mu ti samo fiktivno baba! Na Bobu jeste malo povukao, kao i na oca Filipa!

Lepa Brena je odmah shvatila da Borki nije pravo kada to priča, ali joj je objasnila da se ona samo šali jer je to dobra fora.

View this post on Instagram

Familija na okupu❤️????

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Međutim, sutradan je usledio novi okršaj kada je Lepa Brena izvela unuka na jako sunce, a potom je slikala njegova stopala i okačila na Instagram, pa joj je prija opet prigovorila. Rekla je kako je unuk još uvek mali da izlazi na jako sunce i kako može da izgori. E tada je Brena okrenula drugi list, pa joj je uzvratila:

– Moji sinovi su svi odrasli u vrelom Majamiju, pa im ništa ne fali! Lepi su ko lutke, a tamo prži sunce svaki dan! Stalno su se brčkali na bazenu, ali smo imali one mazalice sa faktorom – priča izvor Stara i dodaje:

Breni smetaju Borkine uskočice!

– Borka je odmah shvatila koliko ima sati i da je Lepa Brena htela da joj poruči kako ona ima samo jednu ćerku, dok je ona očuvala trojicu sinova i da ne treba da joj priča kako se bebe čuvaju. Zato se Borka više nije mešala, pa nije smela da joj pomene što je slikala stopala malog Aleksandra i to objavila! Oni su se porodično dogovorili da nigde ne objavljuju  slike unuka – završava izvor Stara.

https://www.vipradar.rs/2020/02/05/vesna-zmijanac-se-skinula-sa-alkohola-zapocela-potpuno-novi-zivot/

Kako je ekipa magazina Star još  saznala, Prijovićka i Filip nisu hteli da se mešaju u njihovu raspravu. Njima je čak bilo baš simpatično kako se bake utrkuju koja će bolje da brine o unuku.

Oni imaju beskrajno poverenja u Lepu Brenu i u Borku. Svakog dana su im ostavljali unuka na nekoliko sati kako bi se oni upustili i uživali sami na egzotičnom ostrvu.

Ana Nikolić ugrozila svoje zdravlje! Kolabirala na snimanju!

Na kraju se sve dobro završilo

Prije se posle ovog bezazlenog incidenta toga više nisu kačile.

Kada su sele u avion za povratak u Srbiju, ponovo su se šalile i smejale kao da ništa nije bilo.

Zavirite u živote domaćih zvezda – čitajte VIP radar!